...

...

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Koudelka 1999 PSX!!!



Mια νεαρή κοπέλα μάγισσα που ονομάζεται Koudelka. Το 1889, καλείτε στη Μονή Nemeton
στην Σκωτία, της Αγγλία από τη φωνή ενός φαντάσματος...!

 (Εκεί βρίσκεται ένα παλιό κάστρο που ανήκει σε ένα πλούσιο άνδρα,ο μύθος λέει ότι το κάστρο χρησιμοποιόταν ως μοναστήρι. Βαθύτερες φήμες λένε ότι το μοναστήρι ήταν οι λόγοι για τα αμέτρητα βασανιστήρια που έγιναν σε αθώους ανθρώπους.Το κάστρο είναι στοιχειωμένο από τα φαντάσματα αυτόν των θυμωμένον ψυχών)

Μετά την άφιξή της στο μοναστήρι, η Koudelka συναντά Edward Plunkett, ο οποίος ακουσε φήμες ότι
 το μέρος είναι γεμάτο με θησαυρούς και γυναίκες , και ο πατήρ Τζέιμς O'Flaherty, ο οποίος ψάχνει για ένα στοιχείο που ειχε κλαπεί από το Βατικανό. Οι τρεις ατρόμητοι ταξιδιώτες θα συναντηθούν και θα εξερευνήσουν το σκοτεινό , μυστηριώδες μοναστήρι που έχει πλέον μετατραπεί σε ένα στοιχειωμένο σπίτι πρέπει να διερευνήσουν το μοναστήρι και να αποκαλύψουν ένα κακό οικόπεδο που περιλαμβάνει μαύρη μαγεία και δαιμονες. Ενώ προχωράνε το δρόμο τους μέσα από το μοναστήρι, η ομαδα πρέπει να ψάξει για όπλα, πανοπλίες και άλλα χρήσιμα αντικείμενα, δεδομένου ότι αντιμετωπίζουν τους εχθρούς.Συλλογή στοιχείων από τα τέρατα είναι το κλειδί της επιτυχίας για νεα μονοπάτια. Καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, εκπληκτική ακολουθία απο βίντεο πλήρους κίνησης θα αποκαλύψει τις ανατροπές και πλοκής. Προσπαθήστε να φτάσετε στο κάτω μέρος του κακού στο μοναστήρι παίζοντας KOUDELKA!



(Διαχείριση κ τον τριων παικτων,ωραιες μαχες εχθρων κ boss,μεγαλη πλοκη απο γριφους,αρκετα spell,κ πολυ ωραια ατμοσφαιρα παιχνιδιου...)

Role-playing..Release date 1999


father james O'Flaherty











Edward Plunkett


trailer....

ost......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...